Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Antti Palkén

Head of Non-Listed Investments, OP Financial Group

Antti invests OP Financial Group’s Insurance and Pension assets in the Non-Listed / Alternative space. His portfolio is currently 2,8 billion euros and it includes Real Estate, Real Estate Lending, Private Equity, Hedge Funds, Infrastructure and Corporate finance.

OP has been an active investor in Real Estate Lending during the last three years and they have invested +500 million euros to that space in Western Europe and Finland. Antti created the platform for that investment style at OP back in 2014.    Antti holds several board seats in different Finnish investment companies.

 

Ajankohtaista

01
marras
Vuosiseminaari tekee hyvää
Vuosiseminaari haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Olemme...
Lue lisää »
22
syys
500 osallistujan raja rikki
Jo yli 500 kiinteistöalan huipputyyppiä on ilmoittautunut...
Lue lisää »
07
syys
Pitchaperjantai tulee taas!
Startupit ovat vakiinnuttaneet asemansa osana Vuosiseminaarin ohjelmaa ja...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »