Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Bruce Dickinson

Bruce Dickinson is the lead singer of Iron Maiden, a commercial pilot, brewmaster, business angel, entrepreneur and creative business thinker. Bruce is a Boeing 757 captain, and the company for which he flew provides aircraft for some of the world’s biggest airline names – so if you were ever welcomed by a “Captain Dickinson”, it may well have been you-know-who. While Bruce still flies a variety of aircraft, he is also the man behind aircraft maintenance company Cardiff Aviation, a project supported – although not funded – by the Welsh government, The business specializes in heavy maintenance of Airbus and Boeing commercial aircraft and training of pilots.

Bruce is also involved in an airship venture to manufacture lighter than air hybrid transport aircraft.

Puhuja esiintyy seminaarissa:

Business creativity 6 »


Katso kaikki puhujat »

Ajankohtaista

01
marras
Vuosiseminaari tekee hyvää
Vuosiseminaari haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Olemme...
Lue lisää »
22
syys
500 osallistujan raja rikki
Jo yli 500 kiinteistöalan huipputyyppiä on ilmoittautunut...
Lue lisää »
07
syys
Pitchaperjantai tulee taas!
Startupit ovat vakiinnuttaneet asemansa osana Vuosiseminaarin ohjelmaa ja...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »