Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Laura Tarkka

Toimitusjohtaja, Kämp Collection Hotels

Laura Tarkka on toiminut Kämp Collection Hotelsin toimitusjohtajana joulukuusta 2014. Ennen hotelli- ja ravintola-alaa Tarkka työskenteli Diacorissa sekä Fazerilla talousjohtajana ja kehitystehtävissä. Tarkka on koulutukseltaan tuotantotalouden DI ja CEFA. Ensimmäisenosan ensimmäisen osan uraansa hän teki investointipankkiirina (1995-2007). Tarkka on hallituksen jäsen Syöpäsairaala Docratessa ja Lassila & Tikanojassa. Harrastuksena on joogan vastapainona enkelisijoitukset digi start-uppeihin.

Tarkan intohimo on kehittää kokonaisuutena Suomen houkuttelevuutta sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille. KCH on Suomen johtava luksus ja lifestyle hotellioperaattori, joka on nykyisen pääomistajansa CapManin aikana kasvanut sekä yritysjärjestelyin että investoinnein panostamalla henkilöstöön ja markkinointiin.

Laura Tarkka is the CEO of the Kämp Collection Hotels since December 2014. Before moving to the hospitality industry she worked for Diacor and Fazer as a CFO and in development.  Ms. Tarkka’s passion is to add to Finland’s attractiveness as a destination for both Finnish and international travelers. KCH is the leading luxury and lifestyle hotel operator in Finland and its mission is to enrich the life of our community.

 

 

Ajankohtaista

01
marras
Vuosiseminaari tekee hyvää
Vuosiseminaari haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Olemme...
Lue lisää »
22
syys
500 osallistujan raja rikki
Jo yli 500 kiinteistöalan huipputyyppiä on ilmoittautunut...
Lue lisää »
07
syys
Pitchaperjantai tulee taas!
Startupit ovat vakiinnuttaneet asemansa osana Vuosiseminaarin ohjelmaa ja...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »