Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Nelli Lähteenmäki

Nelli Lähteenmäki, DI, on hyvinvointialan kasvuyrittäjä ja startupaktivisti. Nelli puhuu yrittäjyydestä ja rohkeudesta, kestävän muutoksen tieteestä ja siitä, mitä kasvuyrityksiltä voi oppia. Hyvinvoinnin lisäksi Lähteenmäki on kiinnostunut myynnistä. Hän uskoo rohkeaan asenteeseen, hauskan ja rohkaisevan ilmapiirin luomiseen ja uuden rakentamiseen.

Hyvinvointialan kasvuyrittäjä Nelli Lähteenmäki kuuluu Suomen huippunaisiin, jonka intohimo on positiivisen muutoksen edesauttaminen – skaalautuvasti ja teknologiaa hyödyntäen. Lähteenmäki kiinnostui terveysteknologiasta päätyessään Piilaaksoon, San Franciscon teknologiamekkaan. Fifth Corner Inc. on ensimmäinen arvostetun Piilaaksossa sijaitsevan 500 Startups – kiihdyttämön läpikäynyt suomalaisyritys. Kasvuyritysten keskuudessa vallitseva kannustamisen kulttuuri on rikkaus. Kasvu nähdään jatkuvana prosessina ja oppiminen on alati keskiössä. Tavoitteena on saada oikeita asioita aikaan mahdollisimman tehokkaasti, eikä tiimin merkitystä voi olla korostamatta, Lähteenmäki kertoo. Yritystä perustaessa on oltava ongelma minkä haluaa ratkaista tai unelma minkä toteuttaa.  Lähteenmäki on yksi YOU-app sovelluksen kehittäjistä. Sovellus perustuu neurotieteeseen ja psykologiaan tarkoituksena rakentaa silta tiedon ja toiminnan välille. Tavoite on inspiroida käyttäjiä terveellisiin elämänmuutoksiin mikrotoimintojen kautta. Syksyllä 2016 Apple valitsi suomalaisen terveyssovelluksen yhdeksi sovelluskauppansa suositelluista sovelluksista.

Ajankohtaista

01
marras
Vuosiseminaari tekee hyvää
Vuosiseminaari haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Olemme...
Lue lisää »
22
syys
500 osallistujan raja rikki
Jo yli 500 kiinteistöalan huipputyyppiä on ilmoittautunut...
Lue lisää »
07
syys
Pitchaperjantai tulee taas!
Startupit ovat vakiinnuttaneet asemansa osana Vuosiseminaarin ohjelmaa ja...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »