Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Ossi Laukkanen

Johtaja, sähköinen liiketoiminta, Mehiläinen Oy

Ossi vastaa Mehiläisen terveyspalveluiden sähköisen liiketoiminnan kehittämisestä. Ossin tavoitteena on luoda uutta liiketoimintaa sekä terveyspalveluita tukevia turvallisia asiointikanavia ja lisäarvopalveluita kaikille terveyspalveluiden asiakassegmenteille.

Ossin missio on mahdollistaa jokaiselle asiakkaalle räätälöidympi asiakaskokemus ja sitä kautta vastuunotto omasta terveydestään. Kokemus on osoittanut, että kuuntelemalla tarkkaan asiakasta, tekemällä yhteistyötä innovatiivisten start-uppien kanssa ja katsomalla toimialarajojen ulkopuolelle, saadaan paras monikanavainen palvelu tukemaan missiota.

Ossin ura Mehiläisessä alkoi vuonna 2011, jolloin hän suunnitteli ja kehitti yritysasiakkaille moderneja sähköisiä ratkaisuja työkyvyttömyysriskien hallintaan sekä työterveysyhteistyön mittarointiin ja avoimeen seurantaan. Ossi tuli Mehiläiseen Hoffmanco International Oy:stä, jossa hän tutki ja kehitti prosesseja laskentapohjaisen terveydenhuollon tueksi.

Koulutukseltaan Ossi on tuotantotalouden insinööri ja hän on opiskellut myös kauppatieteitä Bradley yliopistossa Illinoisissa Yhdysvalloissa. Kaiken uuden kokeminen ja tekeminen kiinnostaa ja siksi myös matkustelu on Ossille tärkeää.  Hänen vapaa-aikansa kuluu omasta hyvinvoinnista huolehtien ystävien ja perheen tukemana.

 

Ajankohtaista

01
marras
Vuosiseminaari tekee hyvää
Vuosiseminaari haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Olemme...
Lue lisää »
22
syys
500 osallistujan raja rikki
Jo yli 500 kiinteistöalan huipputyyppiä on ilmoittautunut...
Lue lisää »
07
syys
Pitchaperjantai tulee taas!
Startupit ovat vakiinnuttaneet asemansa osana Vuosiseminaarin ohjelmaa ja...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »