Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Anni Sinnemäki

Apulaispormestari, Helsingin kaupunki

Anni Sinnemäki on syntynyt heinäkuun 20 pvä 1973 Helsingissä. Hän toimi Eduskunnassa kansanedustajana 15 vuotta, joista 2 vuotta työministerinä. Helsingin kaupunginvaltuutettuna hän toimi vuodesta 2005 vuoden 2014 loppuun.

 Helsingin kiinteistötoimesta ja kaupunkisuunnittelusta vastaavaksi apulaiskaupunginjohtajaksi hänet nimitettiin joulukuussa 2014 ja apulaispormestariksi kesäkuussa 2017 vastuualueenaan Kaupunkiympäristön toimiala.

 Anni Sinnemäki on tehnyt sanoituksia Ultra Bra yhtyeelle sekä julkaissut kaksi runokokoelmaa ’Sokeana hetkenä’ (2003) ja ’Aleksis Kiven katu’ (2009).  Anni Sinnemäki valmistui Helsingin Yliopistosta Humanististen tieteiden kandidaatiksi vuonna 2001, pääaineenaan venäläinen kirjallisuus.

Ajankohtaista

01
marras
Vuosiseminaari tekee hyvää
Vuosiseminaari haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Olemme...
Lue lisää »
22
syys
500 osallistujan raja rikki
Jo yli 500 kiinteistöalan huipputyyppiä on ilmoittautunut...
Lue lisää »
07
syys
Pitchaperjantai tulee taas!
Startupit ovat vakiinnuttaneet asemansa osana Vuosiseminaarin ohjelmaa ja...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »