Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Juha  Kostiainen

Johtaja, YIT Oyj

Juha Kostiainen toimii YIT Oyj:ssä kestävästä kaupunkikehityksestä vastaava johtajana ja konsernin johtoryhmän jäsen. Ennen paluutaan YIT:lle vuoden 2012 lopulla Kostiainen työskenteli neljä vuotta Sitrassa vastaten mm. Julkishallinnon johtamisohjelmasta.

Vuosina 2001-2008 Kostiainen työskenteli YIT:llä useissa eri johtotehtävissä vastaten mm. yrityssuunnittelusta, viestinnässä, kehitystoiminnasta ja brändistä. Sitä ennen hän on toiminut Tampereen kaupungin elinkeinojohtajana sekä Finn-Medi Oy:n toimitusjohtajana.

Juha Kostiainen väitteli tohtoriksi vuonna 2002 aiheenaan kaupunkiseutujen kilpailukyky. Hänellä on useita kymmeniä tieteellisiä julkaisuja liittyen kaupunkien kehittämiseen ja asumiseen. Kostiainen on myös Tampereen ylipiston kaupunkiseutujen strategisen kehittämisen dosentti.

Kostiainen on aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija ja hän on toiminut useissa julkisissa luottamustehtävissä. Kaupunkikehityksen kysymyksiä hän tarkastelee blogissaan nokkelakaupunki.fi

Ajankohtaista

01
marras
Vuosiseminaari tekee hyvää
Vuosiseminaari haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Olemme...
Lue lisää »
22
syys
500 osallistujan raja rikki
Jo yli 500 kiinteistöalan huipputyyppiä on ilmoittautunut...
Lue lisää »
07
syys
Pitchaperjantai tulee taas!
Startupit ovat vakiinnuttaneet asemansa osana Vuosiseminaarin ohjelmaa ja...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »