Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Saku Sipola

Toimitusjohtaja, SATO Oyj

SATO Oyj:n toimitusjohtaja Saku Sipola on ollut satolainen vuodesta 2015 alkaen. Sipola uskoo täydennysrakentamiseen, rikkaaseen asuntotarjontaan ja asumisen palvelullistamiseen. Hän on toiminut muun muassa Pohjolan Design-Talon toimitusjohtajana sekä erilaisissa johtotehtävissa Rautaruukissa sekä YIT:llä. Sipola on usean SATOn konserniyhtiön hallituksen jäsen, Pohjolan Design-Talon hallituksen jäsen, Remeo Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Llentab Groupin hallituksen jäsen, Helsingin seudun kauppakamarin valtuuskunnan jäsen sekä RAKLI ry: hallituksen varajäsen.

Ajankohtaista

01
marras
Vuosiseminaari tekee hyvää
Vuosiseminaari haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Olemme...
Lue lisää »
22
syys
500 osallistujan raja rikki
Jo yli 500 kiinteistöalan huipputyyppiä on ilmoittautunut...
Lue lisää »
07
syys
Pitchaperjantai tulee taas!
Startupit ovat vakiinnuttaneet asemansa osana Vuosiseminaarin ohjelmaa ja...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »