Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Jani Nokkanen

Partner - Finland, NREP

Jani Nokkanen is a Partner at NREP. Jani co-heads the Firm’s Helsinki office and is the fund manager of NREP Nordic Strategies Fund I & II with total investment capacity of EUR 2.5B. Prior to joining NREP in 2008, Jani was a Project Leader at the Boston Consulting Group, where he gained experience in strategy and corporate finance in both Helsinki and New York offices. Jani holds a M.Sc. in Economics (Finance) from the Helsinki School of Economics, Finland.

Ajankohtaista

01
marras
Vuosiseminaari tekee hyvää
Vuosiseminaari haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Olemme...
Lue lisää »
22
syys
500 osallistujan raja rikki
Jo yli 500 kiinteistöalan huipputyyppiä on ilmoittautunut...
Lue lisää »
07
syys
Pitchaperjantai tulee taas!
Startupit ovat vakiinnuttaneet asemansa osana Vuosiseminaarin ohjelmaa ja...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »