Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Rudi Skogman

Toimitusjohtaja, perustaja, Blok

Blok automatisoi asunnonvälitystä tekoälyn avulla. Blok muuttaa näin jähmettynyttä kiinteistöalaa ja tuo sen vihdoin 2010-luvulle. Blokin mallissa tietokoneet tekevät kaiken toistuvan työn, kuten paperityöt, tarjousten käsittelyn ja ilmoitusten julkaisemisen. Asunnon myyjän tehtäväksi jää esitellä asunto kiinnostuneille ostajille, Blok hoitaa kaiken muun. Tämän ansiosta Blokin välityspalkkio on vain 0,75% (vrt. Helsingin keskiarvo 3,65%). Blok toimii jo kaikissa Suomen suurissa kaupungeissa Helsingistä Ouluun. Blokin perustajina toimii Slushissa pitkään pääjärjestäjäjoukossa olleita henkilöitä ja startup-kentän veteraaneja. Blok on tämän vuoden aikana n. puolessa vuodessa onnistunut kasvamaan nollasta yli sataan toimeksiantoon. Blokin tavoitteena on kasvaa nopeasti Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. 

Ajankohtaista

01
marras
Vuosiseminaari tekee hyvää
Vuosiseminaari haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Olemme...
Lue lisää »
22
syys
500 osallistujan raja rikki
Jo yli 500 kiinteistöalan huipputyyppiä on ilmoittautunut...
Lue lisää »
07
syys
Pitchaperjantai tulee taas!
Startupit ovat vakiinnuttaneet asemansa osana Vuosiseminaarin ohjelmaa ja...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »