Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Tapani Piri

Managing Director, Finland, JLL

Tapani Piri is managing director of JLL Finland. His track record in transactions starts from some of the first international property transactions in Finland including major portfolios as well as single assets, from offices to retail, logistics and hotels. JLL Finland is leading professional company with 86 employees providing transaction, leasing, retail, and valuation services in the Country. After a merger year ago, the service provision nowadays covers also architecture, construction project management, due diligence, and property development services.

Ajankohtaista

01
marras
Vuosiseminaari tekee hyvää
Vuosiseminaari haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Olemme...
Lue lisää »
22
syys
500 osallistujan raja rikki
Jo yli 500 kiinteistöalan huipputyyppiä on ilmoittautunut...
Lue lisää »
07
syys
Pitchaperjantai tulee taas!
Startupit ovat vakiinnuttaneet asemansa osana Vuosiseminaarin ohjelmaa ja...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »