Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Teemu Lehtinen

Chief Digital Officer, KIRA-digi projekti

Teemu Lehtinen toimii digipäällikkönä KIRA-digi -hankkeessa, joka on osa julkisen hallinnon digitalisaation kärkihanketta kiinteistö- ja rakentamisalalla. Hankkeen tavoitteena on luoda hedelmällinen maaperä digitaalisen liiketoimintaekosysteemin syntymiselle KIRA-alalla Suomessa.
Teemu on koulutukseltaan informaatioverkostojen diplomi-insinööri ja on tutkinut rakennusalan digitalisaatiota ja tietomallinnuksen (BIM) käyttöönottoa vuodesta 2007. Hän on ollut kahdesti tutkijavaihdossa Stanfordin yliopistossa ja viimeistelee väitöskirjaansa Aalto-yliopiston tuotantotalouden laitoksella.
Teemu on myös tuonut rakennusalan hackathonit Suomeen, joissa tehdään viikonlopun aikana nopeita prototyyppejä yhdessä rakennetun ympäristön ammattilaisten, teknologiakehittäjien ja startupien kesken. Teemun missiona on synnyttää KIRA-alan digitalisaation ympärille aktiivinen yhteisö ja tehdä Suomesta alan edelläkävijä maailmassa.

Ajankohtaista

01
marras
Vuosiseminaari tekee hyvää
Vuosiseminaari haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Olemme...
Lue lisää »
22
syys
500 osallistujan raja rikki
Jo yli 500 kiinteistöalan huipputyyppiä on ilmoittautunut...
Lue lisää »
07
syys
Pitchaperjantai tulee taas!
Startupit ovat vakiinnuttaneet asemansa osana Vuosiseminaarin ohjelmaa ja...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »