Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Topi Tiihonen

Co-Founder & CEO, SkenarioLabs

Topi Tiihonen (M.Sc in Civil Engineering) is the Co-Founder & CEO of SkenarioLabs, a Finnish data-analytic startup founded in 2015. SkenarioLabs’ predictive data-analytic platform provides unique building insight for property owners, investors and financial institutes. Our globally applicable AI-driven solution automatically reveals detailed performance indicators, technical risks and their effect and reliable projections in the market value of any property stock. SkenarioLabs was the winner of Pitch Friday in the last years Finnish Real Estate Summit.   

Beyond SkenarioLabs, Topi has been a researcher, expert and consultant with over a decade of global hands-on-design, management and consultancy experience in urban development and civil engineering projects and related software development projects.

Ajankohtaista

01
marras
Vuosiseminaari tekee hyvää
Vuosiseminaari haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Olemme...
Lue lisää »
22
syys
500 osallistujan raja rikki
Jo yli 500 kiinteistöalan huipputyyppiä on ilmoittautunut...
Lue lisää »
07
syys
Pitchaperjantai tulee taas!
Startupit ovat vakiinnuttaneet asemansa osana Vuosiseminaarin ohjelmaa ja...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »