Ajankohtaiset

Vuosiseminaari tekee hyvää

01.11.2017

Vuosiseminaari haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Olemme päättäneet tehdä lahjoituksen Brother Christmasille lähtölahjan sijaan. Brother Christmas on tavallinen perheenisä, joka haluaa toimia puhumisen sijaan. Pieniä ja suuria konkreettisia tekoja, niitä me haluamme tukea! Lue lisää Brother Christmasista: https://brotherchristmas.fi/

500 osallistujan raja rikki

22.09.2017

Jo yli 500 kiinteistöalan huipputyyppiä on ilmoittautunut Vuosiseminaariin! Kiinnostaako, keitä he ovat? Katso tästä osallistujalistasta.

 

Pitchaperjantai tulee taas!

07.09.2017

Startupit ovat vakiinnuttaneet asemansa osana Vuosiseminaarin ohjelmaa ja Pitchaperjantai saa jatkoa tänäkin vuonna. Startup-yritysten haku on parhaillaan käynnissä! Vinkkaa kilpailusta lähipiirisi startupeille!

http://www.vuosiseminaari.fi/2017/pitchaperjantai

Syksy käynnistyy

16.08.2017

Syksy on lähtenyt käyntiin vilkkaasti! Osallistujia alkaa olla 400 kasassa ja Piazzallakin on käynyt kova kuhina. Enää kolme osastoa vapaana! Jos yhtään olet harkinnut, olisiko yrityksesi paikka Piazzalla, niin nyt pitää olla nopea!

 

Vielä viimeinen juttu ennen kesälomaa

07.07.2017

Vuosiseminaari on tehnyt pitkään yhteistyötä Teknologiasta tuotteiksi -säätiön kanssa tarjoamalla juhlavat puitteet säätiön vuosittaiselle tunnustuspalkinnolle. Tänä vuonna on jaetaan 20 000 euroa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Palkinto jaetaan yritykselle, joka kehittää palvelukonsepteja ja -kokonaisuuksia rakennettuun ympäristöön. Tutustu valintakriteereihin tarkemmin ja tee hakemus Teknologiasta tuotteiksi -säätiön sivuilla: http://teknologiastatuotteiksi.fi/tunnustuspalkinnot

Ja nyt: Oikein hyvää kesää Vuosiseminaarista!

Ennätysyleisökö tulossa?

12.06.2017

Vuosiseminaarin ennakkoilmoittautuminen päättyi viime perjantaina. Tampereen ensi-iltamme on herättänyt mahtavan kiinnostuksen ja ilmoittautuneita on jo 350! Tiedossa on kunnon hulinaa siis! Ja vaikka ennakkoilmoittautuminen päättyikin, niin seminaarihan ei suinkaan ole vielä täynnä ja ilmoittautuminen on avoinna 20.10. saakka.

Katso Piazzan isännät

31.05.2017

Tuoreeltaan julkaisimme Piazzalle isänniksi tähän mennessä ilmoittautuneet yritykset. Miltä lista näyttää? Pitäisikö sinun yrityksesi olla mukana? Vielä on vapaita osastoja, varaa omasi! Lue täältä, miten: http://www.vuosiseminaari.fi/2017/kumppaninayttely-piazza

Uusi kumppaninäyttely Piazza

28.04.2017

Vuosiseminaarin uudistettu kumppaninäyttely Piazza on vihdoin saatu julkaistua!

Olemme suunnitelleet hienon kumppaninäyttelyn Vuosiseminaariin yhdessä Roof Productions Oy:n kanssa. Ensi syksynä näyttely on tiiviisti osa seminaarin ohjelmaa: siellä nautitaan aamiainen ja kahvit, vietetään ohjelman tauot. Konsepti julkaistiin eilen 27.4. ja vastaanotto on ollut hurjan hyvää: kolmasosa paikoista varattiin ensimmäisen päivän aikana! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, tavoitteena tietysti Paras Ikinä Vuosiseminaari.

Piazzalla tavataan!