Seminaarin ohjelma

Seuraa Vuosiseminaarin ohjelman rakentumista.

Näytä kaikki
8:30

Vuosiseminaarin aamiainen tarjoillaan Piazzalla, kumppaninäyttelyssä.

9:30

Vuosiseminaarin juontajana toimii  Nelli Lähteenmäki. Avaussanat ja tervetuliaistoivotus Jarno Tuimala, toimitusjohtaja, Kiinko

9:40

The World today - What on earth is going on and where will it get us?

Fredrik Reinfeldt, Former Prime Minister of Sweden 2006-2014

10:15

Piipahda Piazzalla samalla, kun päätät, kumpaa rinnakkaisseminaaria haluat kuunnella. Viekö voiton takuuvarma kiinteistösijoittamisen ja -rahoituksen linja vai kokeiletko, mitä Kiinteistöt palveluna tarjoaa? 

11:00

What does the real estate market environment look like at the end of a rather turbulent year? What are the current and incoming trends in property investments? And the question many of us are  asking: what will happen to  our real estate investments  in the UK with Brexit?

 

Sabina Kalyan, Global Chief Economist and Head of EMEA Strategy and Research, CBRE Global Investors

Bruce Dear, Partner and Head of London Real Estate, Eversheds Sutherland

11:00

Kaiken ytimessä on asiakas ja se, mitä asiakas haluaa ja asiakas haluaa palvelua. Myös kiinteistöt ovat siirtymässä kohti palvelukokemusta. Edellytyksenä on kuitenkin asiakkaan ymmärtäminen ja siihen haemme työkaluja.

Jaakko Männistö, CEO, Feedbacklyapp, varapuheenjohtaja, Suomen Yrittäjät

Vuokra-asunto verkkokaupasta - Lumo

Jani Nieminen, Toimitusjohtaja, Kojamo Oyj

Mehiläisen digiklinikka - terveys siirtyi verkkoon

Ossi Laukkanen, Johtaja, sähköinen liiketoiminta, Mehiläinen Oy

Käyttäjien osallistaminen kiinteistöjen suunnittelussa – virtuaalisafarit ja peliteknologia tulkkina

Verneri Lehtovirta, Ryhmäpäällikkö & virtuaalisafariopas, Sweco Finland Oy

12:15

Kiipeä toiseen kerrokseen nauttimaan lounas Bistrossa ja nauti sen jälkeen kahvit Piazzalla.

13:45

New Instruments for real estate financing are rising with the banks increasingly tied by regulation. How does a non-bank operator play in the field of real estate financing? Let’s hear a few cases.

Antti Palkén, Head of Non-Listed Investments, OP Financial Group

Dale Lattanzio, Managing Partner, DRC Capital LLP

Eero Sihvonen, Chief Financial Officer, Executive Vice President, Citycon Oyj

13:45

Kuinka muilla aloilla luetaan asiakasta? Mitä voimme oppia? Kysytään erilaisilta toimijoilta, jotka ovat vieneet asiakkaasta lähtevän palvelukokemuksen astetta pidemmälle.

Asiakaskokemus yksilöity/standardoitu

Laura Tarkka, Toimitusjohtaja, Kämp Collection Hotels

Tie Vuoden Asiakaskokemusjohtajaksi

Tuula Uitto, Head of Customer Insight, Telia Finland Oyj

15:15

Piazzalla taas pannu kuumana.

15:45

Teknologiasta Tuotteiksi -palkinto

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö palkitsee vuosittain organisaatioita ja yksityishenkilöitä, jotka innovaatioillaan toimivat paremman ympäristön puolesta. Säätiö on perustettu vuonna 1994 tukemaan suomalaista teknologiaa, tuotekehitystä ja kansainvälistymistä. Säätiö keskittyy erityisesti hyvän, terveellisen, kestävän ja tuottavan sisäympäristön edistämiseen. Säätiö tukee alan innovaatioiden tehokasta tuotteistamista ja kansainvälistämistä. Pääpalkinnon suuruus on 15 000 euroa.

Päätökset palkittavista tahoista tekee säätiön hallitus. Säätiön hallituksessa on edustus seuraavista organisaatioista: Finpro, Finnvera, Keksintösäätiö, SITRA, Tekes, Työ- ja Elinkeinoministeriö, Ympäristöministeriö, Iitin kunta ja Halton Oy.

Kiinteistöjohdon sertifiointi KJs

Uudet sertifioidut kiinteistöjohtajat sertifioidaan Vuosiseminaarissa. KJs-sertifiointi on alan työnantajien korkealle arvostama tunnustus kiinteistöjohtajan monipuolisesta ammatillisesta osaamisesta ja pätevyydestä. Sertifioitu kiinteistöjohtaja on moniottelija, joka tuntee niin talouselämää kuin tekniikkaa ja juridiikkaakin sekä on sitoutunut jatkuvaan itsensä kehittämiseen.

16:00

Kuka pääsee perjantaina mukaan Pitchaperjantain startup-kilpailuun? Seuraa karsintaa ja äänestä suosikkisi finaaliin perjantaille.

16:30

Tervetuloa Piazzalle nauttimaan lasilliset hyvässä seurassa Piazzan isäntien tarjoamana. After work -meno jatkuu klo 18:30 saakka.

 

 

20:00

Seminaari-illallinen Torni-hotellissa, sen jälkeen jatkot Morossa Tampereen kattojen yllä.

 

Näytä kaikki
9:00

Vahvista itseäsi vielä yhdellä kahvilla Piazzalla ja varmista, että olet hereillä uuteen päivään!

9:30

Urbanisation is one of the most significant trends impacting societies and businesses over the years and decades to come. In the real estate sector, increasing urbanisation is not only reshaping the logics and dynamics of location, but also impacting the ways real estate is being used and owned. Together with other megatrends interacting with it, urbanisation will have a profound impact on where people live, work, shop and play. This session will discuss the opportunities and challenges created by urbanisation for Finnish city planners, real estate developers, investors and managers.

The theme starts on global level with Professor Greg Clark’s presentation and continues with a panel discussion on impact to Finland. 

Greg Clark, CBE, Professor, The Urban Innovation Centre

Juha  Kostiainen, Johtaja, YIT Oyj

Anni Sinnemäki, Apulaispormestari, Helsingin kaupunki

Saku Sipola, Toimitusjohtaja, SATO Oyj

11:00

Ovatko startupit ratkaisu muutokseen?

Haastatteluita, keskusteluita ja tottakai, Vuosiseminaari Startup-kilpailu, jossa jälleen mielenkiintoisimmat startupit nousevat lavalle raadin ja yleisön eteen. Aikaa on 5 minuuttia vakuuttaa yleisö ja tehdä oma yritys tunnetuksi.

 

13:15

Show, jota varten kannattaa venyttää kotiinlähtöä. Tämä mies, jos kuka, osaa kertoa, mitä luovuus busineksessa on ja miten sitä hyödynnetään.

Hollywood mental health center http://1apotekonline.com/ Pre eksisterende tilstand gruppe sygesikring