StartUpit 2017

Yhdeksän startupia nousee vuorollaan lavalle torstaina 9.11. klo 16:00. Jokaisella on 3 minuuttia aikaa vakuuttaa yleisö. Viimeisen pitchin jälkeen yleisö äänestää suosikkinsa vastaamalla kysymykseen ”Keneen sijoittaisit?” Kolme eniten ääniä saanutta pääsee finaaliin perjantaina.

Tutustu startupeihin jo etukäteen! Esittelyt lisätään tähän sitä mukaa, kun niitä saadaan.Aikoo Oy

Aikoo Oy rakentaa ennustavan analytiikan palveluja kiinteistö- ja rakennusalan käyttöön. Yrityksemme uudistaa kilpailukykyäsi. 

Asiakkaat, prospektit ja kilpailijat tuottavat toiminnallaan valtavan määrän informaatiota – joka päivä. Me keräämme tätä tietomassaa ja analysoimme sitä ennustaaksemme tulevaisuutta. Lopputuloksena syntyy uutta, ennakoivaa tietoa. Avullamme kokoat tietoa uusista lähteistä ja ymmärrät liiketoimintaa uudella tavalla. 

Esimerkiksi kehitämme Luotain-sovellusta, joka seuraa kiinteistön tai valitun alueen vuokralaisten toimintaa. Analysoimme mm. yritysten toteutuneita muuttoajankohtia sekä yrityksistä saatavia historia-tietoja.  Tuloksena sovellus arvioi esimerkiksi seurattujen yritysten toimitilatarvetta tai aavistaa jopa tulevia hankintoja.

Lisää tietoa:
Markus Turunen
markus.turunen@aikoo.fi
+358 50 33 99 999

 


Holda

Holda on web- ja mobiilisovellus, joka toimii siltana vuokralaisen ja vuokranantajan välillä sekä rajapintana erilaisiin järjestelmiin. Holda tekee vuokra-asumisesta paperitonta. Vuokrasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu sähköisesti ja kaikki asumisen aikana tehtävät lähetteet, asunnon dokumentit sekä valokuvat säilyvät yhdessä paikassa. Vuokravakuuden maksu tapahtuu Holdan järjestelmän kautta esimerkiksi kännykällä suoraan asuntonäytössä. Vuokralaisen ja vuokranantajan välinen yhteydenpito käy helposti Holdan kautta, jolloin kaikki viestintä säilyy yksissä kansissa.

Olemme Espoolainen maaliskuussa 2017 perustettu startup. Olemme mukana kolmessa eri kiihdyttämöohjelmassa, joista voitimme Kiuas Acceleratorin. Julkaisemme Holdan tämän vuoden puolella. Tällä hetkellä etsimme pilottiasiakkaita ja yhteistyökumppaneita, jotta voimme yhdessä tuoda Suomalaisten vuokra-asumisen tälle vuosituhannelle vähentäen manuaalista työtä prosessissa.

 


Pilaster

Pilaster Oy suunnittelee ja toteuttaa uusien ja saneerattavien kerrostalojen talotekniikan kokonaisvaltaisella, älykkäällä ja energiatehokkaalla uudella konseptilla. Tuotteemme on nopeasti asennettava, energiaa säästävä, turvallinen sekä helposti huollettava ja päivitettävä. Rakennuksen ulkopintaan asennettava asuntokohtainen moduuli sisältää kaiken; käyttövesi- ja viemärijohdot, sähkö-, data- ja antennijohdot sekä tärkeimpänä asuntokohtaisen energiaa merkittävästi säästävän ilmanvaihtolaitteen. Kokonaisuuteen kuuluvat etäohjattavat mittaus-, ohjaus- ja hälytystoiminnot. Se on yhdistettävissä (talokohtaisten) uusiutuvien energiamuotojen tuotantoon.

Pilasterin Pitchauksen tekee Arkkitehti Pirjo RailaIisivuokra Oy – Asuminen palveluna

Vuokra-asuntomarkkinat ja niiden toimivuus ovat jämähtäneet vuosikymmenten päähän. Miksei vuokramarkkinoita ole päivitetty digitaaliselle aikakaudelle? Iisivuokra vastaa huutoon ja aikoo uudistaa ko. alan.  Mielestämme välitysprosessi on vain yksi osa asumisen elinkaarta, josta haluamme ottaa vastuun kokonaisuutena. Yrityksemme toteuttaa modernin vuokravälityksen lisäksi asumisen digitaalisen palveluportaalin ja uuden vaihtoehdon perinteisille vakuuksille. Asuminen painottuu jatkuvasti lyhytaikaisiin suhteisiin – etenkin nuorten joukossa, joiden tulevaisuuden mahdollisuudet luovat vaikeuden sitoutua pääomia sitovaan asumiseen. Nuoret ovat myös tärkeä kohderyhmä digitaalisille liiketoimille, jonka potentiaalia vuokravälitys ja muut arjen palvelut eivät ole toistaiseksi täysin hyödyntäneet.

Yritystoimintamme on kevyttä, kannattavaa ja helposti skaalattavissa kansainväliseksi.Workspa
 

Workspa on työtilojen Airbnb -palvelu, joka tarjoaa helpon tavan jakaa ja vuokrata työtilaa Airbnb:n tyyppistä digitaalista alustaa hyödyntäen. Workspa:ssa yritykset jakavat tilojaan keskenään eikä palvelu siksi vaadi erillisiä kulunhallintaratkaisuja vaan tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen keinon tehdä niin työstä kuin tilankäytöstäkin tuottavampaa. Jakamiseen perustuva malli mahdollista kilpailjoita nopeamman liiketoiminnan skaalautumisen ja markkinoiden kattavimman tilaverkoston luomisen. Workspa käsittää myös oman tila- ja palvelukonseptin ja digitaalista, fyysistä ja palveluja yhdistelemällä se tarjoaakin myös kiinteistön omistajille ainutlaatuisen uuden keinon luoda uutta asiakasarvoa.

 

 

LokiTime Avainkuittaus

  

LokiTime Avainkuittaus -sovellus on työkalu kaikkien avainten ja kulkutunnisteiden luovutuksiin ja palautuksiin. Avaimet sekä tunnisteet kuitataan tabletilta ja sopimukset tallentuvat pilveen, jossa käyttäjä hallitsee avaintietoja ja sopimuksia reaaliaikaisesti selaimen kautta. Palvelu soveltuu kiinteistön omistajan sekä kiinteistön turvallisuudesta sekä ylläpidosta vastaavien toimijoiden yhteiskäyttöön. LokiTimen avulla päästään kokonaan eroon papereista, minimoidaan inhimilliset virheet, tietojen katoamiset sekä selvittelyt.

Ohjelmistotalo Sowellus Oy on turvallisuusalalle erikoistunut ohjelmistoyhtiö. LokiTime -ohjelmisto on kehitetty 2013–2017 yhteistyössä turvallisuusalan toimijoiden kanssa ratkaisemaan avainhallinnan haasteet.

Tuomas Pohjola / Sowellus Oy

tuomas.pohjola@sowellus.fi

Puh. +358 40 560 1234

 Dotag
 

Työmaakäynneille tarvitset enää Dotag tiedonkeruusovelluksen ja ala nauttia työstäsi.  Ei enää korkeaa verenpainetta ja paperipyrogratiaa. Ei enää merkintävirheitä epäselvästä käsialasta johtuen. Ei enää raskasta raportointia.

Dotag on innovatiivinen tablet-laitteilla toimiva tiedonkeruusovellus työmaakäynneille, joka korvaa printit, kynän ja kameran. Tee kaikki merkinnät kohdekäynnillä suoraan piirustuksiin OFF-line tilassa (”pantent pending”) ja raportoi sidosryhmille, vaikka kotimatkalta.

Saatavissa IOS ja Android käyttöjärjestelmille.

www.dotag.fi

 


CHAOS architects

At CHAOS architects we are disrupting the way cities are planned. We are the only AI cloud service developer that provides a platform where cities, citizens, and businesses can jointly innovate, interact, and design valuable data for a better living environment.

We do it by developing engagement-driven applications and third-party APIs on a cloud based platform, that processes business intelligence for better interaction and decision making.