Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Maija Lehmusvirta

Juontaja, moderaattori, uutisankkuri

Juontaja ja moderaattori Maija Lehmusvirta työskentelee MTV3:n uutisankkurina. Hän on opiskellut Helsingin kauppakorkeakoulussa. Hän oli aluksi Helsingin paikallisradio Radio Ykkösen ja Helsingin Sanomien toimittaja. Vuonna 1996 hän siirtyi MTV3:lle Talousuutisten toimittajaksi. Vuodesta 1999 hän on ollut Seitsemän uutisten ja Kymmenen uutisten uutisankkuri.

Maija painottaa työssään valmistelun merkitystä; hän tekee taustatyöt huolella ja haluaa ottaa syvällisesti selvää niistäkin asioista joista hänellä ei ennalta olisi tietoa. Juontajana ja moderoijana Maija on raudankova ammattilainen, joka onnistuu pitämään mielenkiinnon yllä tapahtumassa.

Ajankohtaista

16
huhti
Puhujat julki!
Vuosiseminaarin puhujat julkaistaan kaikki puhujagalleriassa. Siellä...
Lue lisää »
10
huhti
Vuosiseminaari vedetään Maija Lehmusvirran johdolla
Paljon Vuosiseminaarin onnistumisesta lepää juontajan harteilla. Tänä...
Lue lisää »
26
maalis
Piazza rulettaa!
Vuosiseminaarin kumppaninäyttely Piazza on julkaistu entistä ehompana....
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »