Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Oona Horx-Strathern

CEO, Zukunftsinstitut Horx

Oona Horx-Strathern, CEO Zukunftsinstitut Horx

Oona Horx-Strathern comes from London and has worked for more than 20 years as a trend consultant, speaker and author. As well as writing about building and living in the future I she has worked on many studies and reports for the Zukunftsinstitut. As a trend consultant she has worked for international firms such as Unilever, Beiersdorf, Philip Morris and the Deutsche Bank. Her speech customers range from architectural conferences to universities, the building industry and the interior design branch.

Oona divides her time between Germany, London and the “Future Evolution House” in Vienna which she built with her husband Matthias Horx. Oona’s passion is architecture and design, city development, socio-demographic change, and our evolving relationship to smart technology.

Ajankohtaista

28
marras
Kuvagalleria
Tässä vielä tunnelmia Vuosiseminaarista Tampereelta. ...
Lue lisää »
14
marras
Kiinteistöalan Vuosiseminaarin osallistujille ilmasta pysä...
Finnpark tarjoaa ilmaisen pysäköinnin seminaaripäivien ajaksi...
Lue lisää »
31
loka
Meitä on paljon
Vuosiseminaariin on ilmoittautunut jo 670 osallistujaa. Se on paljon!...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »