Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Robbie McGrath

Sustainability Manager, Granlund Consulting Oy

Robbie McGrath is the Sustainability Manager with Granlund Consulting, part of the Granlund Group. Granlund are leading Finnish experts in design, consultancy and software services for the built environment. Granlund focuses strongly on innovation and development of new solutions in the built environment.

Robbie has 20 years experience working in several different sectors including sustainability, facility management, construction and manufacturing. Robbie is passionate about understanding how buildings impact the health and wellbeing of people using the buildings including indoor air quality, lighting and active design.

Robbie became the first WELL Accredited Professional in Finland and has been working to integrate wellbeing design and construction into the business as usual practices for the Real Estate sector in Finland. Additionally, Robbie is a BREEAM Assessor, LEED Accredited Professional and expert in Life Cycle Assessment of the built environment.

Ajankohtaista

28
marras
Kuvagalleria
Tässä vielä tunnelmia Vuosiseminaarista Tampereelta. ...
Lue lisää »
14
marras
Kiinteistöalan Vuosiseminaarin osallistujille ilmasta pysä...
Finnpark tarjoaa ilmaisen pysäköinnin seminaaripäivien ajaksi...
Lue lisää »
31
loka
Meitä on paljon
Vuosiseminaariin on ilmoittautunut jo 670 osallistujaa. Se on paljon!...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »