Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Jan-Erik  Lagerström

Director NHC Finland & Senior Consultant, NHC

Jan-Erik on yrittäjä ja konsultti kenellä on pitkäaikainen operatiivisten ja kansainvälisten kaupallisten toimintojen johtajakokemus palvelualalta. Työnimikkeinä hänellä on ollut Sales and Marketing Director, Vice President Commercial, Revenue Director, Senior Consultant ja Chain Director. Työnantajina ovat olleet johtavat valtakunnalliset (S-ryhmä ja Restel) sekä kansainväliset toimijat (Inter-Continental Hotel Group, Radisson Hotel Group sekä Christie +Co)

Henkilökohtaisesti yli 25 vuoden kokemus antaa hyvän pohjan erityyppisiin sparraushankkeisiin ja liikkeenjohdon konsultointiratkaisuihin hotellisektorilla. Nykyisessä roolissaan Nordic Hotel Consulting Suomen vastaavana johtajana vuodesta 2016 lähtien on Janne ollut mukana useassa eri valtakunnallisessa matkailu- ja hotellihankkeessa.

Erikoisosaamisena hotellikonsultointi, kiinteistönkehitys, kiinteistökonversiot, arvonmääritykset, hotellin kansainvälinen operaattorihaku, markkinatutkimukset, hotellin kannattavuustutkimukset ja laskelmat, hotellin palvelumuotoilu sekä asiakaskokemus ja konseptointi.

Ajankohtaista

28
marras
Kuvagalleria
Tässä vielä tunnelmia Vuosiseminaarista Tampereelta. ...
Lue lisää »
14
marras
Kiinteistöalan Vuosiseminaarin osallistujille ilmasta pysä...
Finnpark tarjoaa ilmaisen pysäköinnin seminaaripäivien ajaksi...
Lue lisää »
31
loka
Meitä on paljon
Vuosiseminaariin on ilmoittautunut jo 670 osallistujaa. Se on paljon!...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »