Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Jan-Erik  Lagerström

Director NHC Finland & Senior Consultant, NHC

Jan-Erik on yrittäjä ja konsultti kenellä on pitkäaikainen operatiivisten ja kansainvälisten kaupallisten toimintojen johtajakokemus palvelualalta. Työnimikkeinä hänellä on ollut Sales and Marketing Director, Vice President Commercial, Revenue Director, Senior Consultant ja Chain Director. Työnantajina ovat olleet johtavat valtakunnalliset (S-ryhmä ja Restel) sekä kansainväliset toimijat (Inter-Continental Hotel Group, Radisson Hotel Group sekä Christie +Co)

Henkilökohtaisesti yli 25 vuoden kokemus antaa hyvän pohjan erityyppisiin sparraushankkeisiin ja liikkeenjohdon konsultointiratkaisuihin hotellisektorilla. Nykyisessä roolissaan Nordic Hotel Consulting Suomen vastaavana johtajana vuodesta 2016 lähtien on Janne ollut mukana useassa eri valtakunnallisessa matkailu- ja hotellihankkeessa.

Erikoisosaamisena hotellikonsultointi, kiinteistönkehitys, kiinteistökonversiot, arvonmääritykset, hotellin kansainvälinen operaattorihaku, markkinatutkimukset, hotellin kannattavuustutkimukset ja laskelmat, hotellin palvelumuotoilu sekä asiakaskokemus ja konseptointi.

Ajankohtaista

04
kesä
Ennakkohinta päättymässä!
Voi ilmoittautua Kiinteistöalan Vuosiseminaariin  ennakkohinnalla...
Lue lisää »
15
touko
Piazzalla on kuhinaa
Piazzan osastojen varaaminen on täydessä vauhdissa. Yli puolet...
Lue lisää »
04
touko
Vuosis somettaa
Vuosiseminaari on hilannut itsensä some-maailmaan: olemme avanneet...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »