Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Marko Taipale

Principal Consultant, Design & Advisory Services, Solita

Marko Taipale auttaa Solitan asiakkaita rakentamaan innovaatiota heidän omaan toimintaympäristöönsä ja kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa tehokkaampia toimintatapoja tuote- ja palvelukehitykseen. Hän on menneisyydessään ollut rakentamassa GE:lle, Fazer:lle ja Fortum:lle näitä kyvykkyyksiä, minkä ansioita hänelle on kertynyt paljon myös kansainvälistä kokemusta. Hän on entinen sarjayrittäjä ja toimii myös neuvonantajana useille kasvuyrityksille. Vapaa-ajalla Marko toimii vaimonsa kanssa vapaaehtoisena parisuhdeohjaajana ja vuorovaikutuskouluttajana. Markon omasta kehittymisestä pitää huolen kolme lasta, jotka haastavat häntä kasvamaan yhä uudelle tasolle. Seuraa Markoa Twitterissä @markotaipale.

 

Ajankohtaista

02
loka
Katso, kuka tulee Vuosiseminaariin!
Vuosiseminaarin osallistujalista on nyt julkistettu. Keväällä...
Lue lisää »
26
syys
Vuosiseminaarin ohjelma
Mistä tänä syksynä puhutaan Vuosiseminaarissa? Tutustu ohjelmaan...
Lue lisää »
04
kesä
Ennakkohinta päättymässä!
Voi ilmoittautua Kiinteistöalan Vuosiseminaariin  ennakkohinnalla...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »