Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Marko Taipale

Principal Consultant, Design & Advisory Services, Solita

Marko Taipale auttaa Solitan asiakkaita rakentamaan innovaatiota heidän omaan toimintaympäristöönsä ja kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa tehokkaampia toimintatapoja tuote- ja palvelukehitykseen. Hän on menneisyydessään ollut rakentamassa GE:lle, Fazer:lle ja Fortum:lle näitä kyvykkyyksiä, minkä ansioita hänelle on kertynyt paljon myös kansainvälistä kokemusta. Hän on entinen sarjayrittäjä ja toimii myös neuvonantajana useille kasvuyrityksille. Vapaa-ajalla Marko toimii vaimonsa kanssa vapaaehtoisena parisuhdeohjaajana ja vuorovaikutuskouluttajana. Markon omasta kehittymisestä pitää huolen kolme lasta, jotka haastavat häntä kasvamaan yhä uudelle tasolle. Seuraa Markoa Twitterissä @markotaipale.

 

Ajankohtaista

28
marras
Kuvagalleria
Tässä vielä tunnelmia Vuosiseminaarista Tampereelta. ...
Lue lisää »
14
marras
Kiinteistöalan Vuosiseminaarin osallistujille ilmasta pysä...
Finnpark tarjoaa ilmaisen pysäköinnin seminaaripäivien ajaksi...
Lue lisää »
31
loka
Meitä on paljon
Vuosiseminaariin on ilmoittautunut jo 670 osallistujaa. Se on paljon!...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »