Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Petri Vilén

CEO, Co-founder, Indsutryhack

Petri Vilén on Industryhackin perustaja ja toimitusjohtaja. Industryhack on kasvuyritys, joka auttaa suuryrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita avoimen innovaation hyödyntämisessä. Yritys on työskennellyt niin Koneen, Ponssen ja Fiskarsin kaltaisten suuryritysten kuin Samsungin, Siemensin ja Airbusin kaltaisten kansainvälisten teknologiajättien sekä OKM:n ja Helsingin kaupungin kaltaisten julkisen sektorin organisaatioiden kanssa.

Petri on taustaltaan innovaatiojohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on toiminut yrittäjänä 15-vuotiaasta lähtien ja toimitusjohtajana useissa startupeissa ja media-alan yrityksissä sekä kasvuyritystapahtuma Slushin pääkuraattorina. Petri työskentelee aktiivisesti suomalaisten yritysten johtoryhmien kanssa ja hän on myös aktiivinen puhuja sekä Suomessa että maailmalla, kuten Maailman talousfoorumissa Davosissa sekä Saudi-Arabian talousfoorumissa. Vuonna 2017 Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö myönsi Petrille 25 000 euron Teknologiapalkinnon pioneerityöstä suomalaisen teknologiaekosysteemin kehittämisen puolesta. 

 

Ajankohtaista

04
kesä
Ennakkohinta päättymässä!
Voi ilmoittautua Kiinteistöalan Vuosiseminaariin  ennakkohinnalla...
Lue lisää »
15
touko
Piazzalla on kuhinaa
Piazzan osastojen varaaminen on täydessä vauhdissa. Yli puolet...
Lue lisää »
04
touko
Vuosis somettaa
Vuosiseminaari on hilannut itsensä some-maailmaan: olemme avanneet...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »