Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Petri Vilén

CEO, Co-founder, Industryhack

Petri Vilén on Industryhackin perustaja ja toimitusjohtaja. Industryhack on kasvuyritys, joka auttaa suuryrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita avoimen innovaation hyödyntämisessä. Yritys on työskennellyt niin Koneen, Ponssen ja Fiskarsin kaltaisten suuryritysten kuin Samsungin, Siemensin ja Airbusin kaltaisten kansainvälisten teknologiajättien sekä OKM:n ja Helsingin kaupungin kaltaisten julkisen sektorin organisaatioiden kanssa.

Petri on taustaltaan innovaatiojohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on toiminut yrittäjänä 15-vuotiaasta lähtien ja toimitusjohtajana useissa startupeissa ja media-alan yrityksissä sekä kasvuyritystapahtuma Slushin pääkuraattorina. Petri työskentelee aktiivisesti suomalaisten yritysten johtoryhmien kanssa ja hän on myös aktiivinen puhuja sekä Suomessa että maailmalla, kuten Maailman talousfoorumissa Davosissa sekä Saudi-Arabian talousfoorumissa. Vuonna 2017 Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö myönsi Petrille 25 000 euron Teknologiapalkinnon pioneerityöstä suomalaisen teknologiaekosysteemin kehittämisen puolesta. 

 

Ajankohtaista

28
marras
Kuvagalleria
Tässä vielä tunnelmia Vuosiseminaarista Tampereelta. ...
Lue lisää »
14
marras
Kiinteistöalan Vuosiseminaarin osallistujille ilmasta pysä...
Finnpark tarjoaa ilmaisen pysäköinnin seminaaripäivien ajaksi...
Lue lisää »
31
loka
Meitä on paljon
Vuosiseminaariin on ilmoittautunut jo 670 osallistujaa. Se on paljon!...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »