Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Pekka Helin

Johtaja, asumisen palvelut, YIT Group Oyj

Pekka Helin työskentelee YIT:n Asuminen Suomi ja CEE -segmentin asiakkuuksista ja asumisen palveluista vastaavana johtajana. Pekalla on vahva myynti ja markkinointi -tausta sekä pitkä kokemus tuote- ja palvelukehityksestä, mm. Valiolla, Unileverillä, Siljalla ja Cityconissa. Tekemisen yhtenä kulmakivenä kaikissa yrityksissä on ollut asiakasymmärrys ja miten asiakkaita koskeva tieto saadaan hyötykäyttöön. Nykyisessä tehtävässä Pekka työstää asumisen tulevaisuutta tavoitteena tarjota asiakkaille uusia asumisen tuotteita ja palveluja sekä digitalisoida asiakkaan polkua.

 

Ajankohtaista

02
loka
Katso, kuka tulee Vuosiseminaariin!
Vuosiseminaarin osallistujalista on nyt julkistettu. Keväällä...
Lue lisää »
26
syys
Vuosiseminaarin ohjelma
Mistä tänä syksynä puhutaan Vuosiseminaarissa? Tutustu ohjelmaan...
Lue lisää »
04
kesä
Ennakkohinta päättymässä!
Voi ilmoittautua Kiinteistöalan Vuosiseminaariin  ennakkohinnalla...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »