Vuosiseminaarin puhuja esittelyssä

Pekka Helin

Johtaja, asumisen palvelut, YIT Group Oyj

Pekka Helin työskentelee YIT:n Asuminen Suomi ja CEE -segmentin asiakkuuksista ja asumisen palveluista vastaavana johtajana. Pekalla on vahva myynti ja markkinointi -tausta sekä pitkä kokemus tuote- ja palvelukehityksestä, mm. Valiolla, Unileverillä, Siljalla ja Cityconissa. Tekemisen yhtenä kulmakivenä kaikissa yrityksissä on ollut asiakasymmärrys ja miten asiakkaita koskeva tieto saadaan hyötykäyttöön. Nykyisessä tehtävässä Pekka työstää asumisen tulevaisuutta tavoitteena tarjota asiakkaille uusia asumisen tuotteita ja palveluja sekä digitalisoida asiakkaan polkua.

 

Ajankohtaista

28
marras
Kuvagalleria
Tässä vielä tunnelmia Vuosiseminaarista Tampereelta. ...
Lue lisää »
14
marras
Kiinteistöalan Vuosiseminaarin osallistujille ilmasta pysä...
Finnpark tarjoaa ilmaisen pysäköinnin seminaaripäivien ajaksi...
Lue lisää »
31
loka
Meitä on paljon
Vuosiseminaariin on ilmoittautunut jo 670 osallistujaa. Se on paljon!...
Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset »