« Ajankohtaiset

Kiinteistöalan Vuosiseminaarin osallistujille ilmasta pysäköintitilaa Tampereella 14.-15.11.2018

14.11.2018

Finnpark tarjoaa ilmaisen pysäköinnin seminaaripäivien ajaksi Moovy-sovelluksella.

Finnpark tarjoaa Kiinteistöalan Vuosiseminaarin osallistujille ilmaisen pysäköinnin seminaaripäivien ajaksi Moovy-sovelluksella.

Lataa ilmainen Moovy-pysäköinti tästä.

Tampere-taloa lähimmät pysäköintitalot ovat P-Tampere-talo, P-Tullintori ja P-Hämppi.

Toivotamme antoisia seminaaripäiviä!

*****

 

Meitä on paljon

31.10.2018

Vuosiseminaariin on ilmoittautunut jo 670 osallistujaa. Se on paljon! Katso osallistujat ja mieti, kenet sinä haluat tavata.

Osallistujalistaan

Katso, kuka tulee Vuosiseminaariin!

02.10.2018

Vuosiseminaarin osallistujalista on nyt julkistettu. Keväällä voimaantulleiden tietosuojasäännösten johdosta jokainen osallistuja on valinnut, haluaako nimensä näkyviin. Syyskuun puolen välin jälkeen ilmoittautuneet ovat ottaneet kantaa nimensä julkistamiseen jo ilmoittautuessa, aiemmin ilmoittautuneille on lähetetty asiasta kysely. Nimiä julkaistaan sitä mukaa lisää, kun saamme vastauksia.

Siirry suoraan osallistujalistaan

Vuosiseminaarin ohjelma

26.09.2018

Mistä tänä syksynä puhutaan Vuosiseminaarissa? Tutustu ohjelmaan kätevästi tarinan muodossa Kiinkon ajankohtaisia-sivulla  tästä linkistä. 

 

Ennakkohinta päättymässä!

04.06.2018

Voi ilmoittautua Kiinteistöalan Vuosiseminaariin  ennakkohinnalla vielä 7.6. saakka. Käytä siis hyväksi 25% ennakkoalennus!

Piazzalla on kuhinaa

15.05.2018

Piazzan osastojen varaaminen on täydessä vauhdissa. Yli puolet osastoista on jo varattu. Nyt sivulla julkaistaan uteliaiden iloksi myös osaston varanneet yritykset!

Lue lisää Piazzasta

Vuosis somettaa

04.05.2018

Vuosiseminaari on hilannut itsensä some-maailmaan: olemme avanneet Linkedinniin oman sivun, jolla kerromme kaikki tuoreimmat uutiset. Seuraamalla Vuosiseminaaria kuulet kaiken aina vähän enemmän ja vähän aikaisemmin kuin muut.

 

Puhujat julki!

16.04.2018

Vuosiseminaarin puhujat julkaistaan kaikki puhujagalleriassa. Siellä pääset tutustumaan puhujien taustoihin jo ennen kuin ohjelma julkistetaan. Seuraa Vuosiseminaaria LinkedInissä, niin kuulet puhujauutiset ensimmäisenä!

Vuosiseminaari vedetään Maija Lehmusvirran johdolla

10.04.2018

Paljon Vuosiseminaarin onnistumisesta lepää juontajan harteilla. Tänä vuonna mennään Maija Lehmusvirran johdolla. Tutustu Maijaan ja Maijan ajatuksiin onnistuneesta tapahtumasta.

Arkisto